20221121_082803

Bij deze 7 restaurants in Canggu scoor jij je lekkerste ontbijt

Good food, good mood. Als we ergens fan van zijn dan is het wel het eten op Bali. Waarschijnlijk zit je er niet op te wachten om drie keer per dag Indonesisch te eten, maar als je in omgeving Canggu verblijft dan is de keuze reuze wat betreft westerse opties! Wij zetten onze favoriete restaurant voor ontbijt/brunch/lunch even voor je op een rijtje.

Ontbijt bij restaurant Crate Café, Canggu

Café Coach

Dit is toch wel by far onze favoriete stek voor ontbijt. Café Coach biedt talloze verantwoorde keuzes aan en de portie liegt er niet om. Onze twee favoriete gerechten zijn de Motivation Momentum (goed gevulde smoothie bowl) en de Pranayama Pancake (volkoren pannenkoeken). Ook worden er interessante workshops verzorgd, zoals How To Build A Brand of Master Stress & Anxiety.

Smoothie bowl bij Café Coach in Canggu

Duatiga

Bij Duatiga heb je iedere dag een andere Breakfast Deal. Waar je op maandag een heerlijke Smash Avocado On Toast + Coffee scoort, heb je op woensdag juist weer een gezonde Organic Whole Grain Porridge + Coffee. Op die dag heb je deze combinatie voor RP59k, wat omgerekend ongeveer €3,70 is. Wat ook een leuke bijkomstigheid is, is dat de porties lekker groot zijn, waardoor je voorlopig even niets meer hoeft te eten.

Motion Fitness Foods

De naam zegt het al: als fitness liefhebber kan je hier je lol op. Keto-brood, paleo wafels, tientallen verschillende groenten, extra whey voor de eiwitjes, je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het hier. De menukaart is enorm, dus misschien wil je die vooraf even downloaden, zodat je in het restaurant niet een half uur kwijt bent met kiezen wat je wil. Oh, en ook hier kan je je voorbereiden op gigantische porties die je buik wel even gevuld houden! Onze favoriete gerechten hier zijn de proteïne wafels en de oatmeal porridge met wat extra fruit en noten!

Milk and Madu

Er zijn twee restaurant van Milk and Madu. Één van de twee vind je in Berawa en één in Canggu. Ook hier vind je voor ieder wat wils en er zijn weer talloze gezonde keuzes. Het lijkt een beetje een trend te zijn, want ook bij Milk and Madu zijn de porties lekker groot. Onze favoriet hier? De Super Brekky Bowl!

Super Brekky Bowl bij restaurant Milk and Madu in Canggu

Crate Café

Lifescrate is hun motto. See what they did there? Crate Café is ’s ochtends al om 06:00u open, dus heb je plannen en moet je op tijd weg dan kan je hier al vroeg je ontbijt scoren. De meeste gerechten kosten hier RP60k, dus rond de €3,70, en de keuze is ook hier weer reuze! Hier is één van onze favorieten The Barber (brood met roerbakei, bacon, gebakken banaan en stroop).

Copenhagen

Bij Copenhagen Café haal je ook heerlijk eten. Ze hebben hier een soort keuzemenu waarbij je op de kaart kan aankruisen wat je wil. Kies je voor drie opties dan betaal je RP65K (€4,-) en als je vijf opties wil dan betaal je RP95K (€5,90). Je kiest dan iets uit Bakery, Eggs, Fruit & Greens, Protein en/of Sweets.

Lusa by/Suka

Goed en gezond eten in een hippe tent. De keuze is reuze, maar daardoor is er wel voor ieder wat wils. De prijzen variëren erg, maar het is allemaal goed te betalen. Wel krijg je hier geen hele grote porties, zoals bij sommige andere cafés.

Lusa by/Suka café in Canggu

Hopelijk hebben we je wat inspiratie gegeven om in de omgeving van Canggu lekker te gaan ontbijten. Wij zijn erg benieuwd naar jouw ervaringen of tips! Drop ze in de comments, zodat anderen hier ook iets aan hebben!

Mocht je nu meer zin hebben in Indonesisch eten dan raden we je aan om onze blog over de lekkerste warungs ook even te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde blogs